Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den,
potřeboval bych poradit, čím zateplit stěnu bytu, zobrazenou červenou barvou na přiloženém obrázku. Z vnější strany není zateplení možné, neboť se zde nachází již relativně úzké schodiště, umožňující vstup na pavlač (byt se totiž nachází v přízemí pavlačového domu) Současně je problematické zateplení zevnitř, neboť šířka WC a koupelny je 80 cm a tudíž vnitřní zateplení polystyren např. o tlouštce 5 cm taky není moc možné. Poradíte mi tedy prosím někdo, čím a jak zateplit?
Současně prosím o radu, JAK a ČÍM zateplit stěnu bytu zobrazenou zelenou barvou na přiloženém obrázku? opět z venku to není možné kvůli úzkému schodišti, zevnitř je již možné nalepit libovolně tlustý polystyren (na úkor zmenšení místnosti), ale nevím, zda vnitřní zateplení polystyrenem je to pravé "ořechové".
Tloušťka obvodových zdí je cca 30 cm, víc ne. Jedná se o starý pavlačový dům.
Děkuji předem za Vaše rady.
Jirka
Také jsem příjemně překvapen - takový rozdíl jsem nečekal. Koukal jsem, že ten Cemix má lambdu menší než 1. Znám ještě…
před 14 roky
Dobrý den. To mě napadlo také, ale nechtělo se mě to počítat. Po Vašem příspěvku jsem to spočítal s tímto výsledkem.…
před 14 roky
Jak moc by bylo účinné použití např. tepelně izolační omítky? Lambdu mají někde kolem 0,07 a je možné ji nanést i v…
před 14 roky
11 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení