Pane Kocino, je na čase odejít.Pane Kocino, myslím že by jste mohl poznat, že toto fórum díky Vaší přítomnosti upadá a to neuvěřitelně rychle. Asi bude něco špatně, když na Vás útočí snad více jak 10 diskutujících a souhlasí s Vámi maximálně někdy ti, kteří se zde vyskytují sporadicky a neznají souvislost a nakonec i ta malá skupina se ještě dále zmenšuje. Víte, správný chlap by se sbalil a odešel. Nevím, co si tady dokazujete, ale už delší dobu nestojí Vaše příspěvky za nic a naopak dráždíte lidi. Můžete mi nějak vysvětlit co tu vlastně ještě děláte? Vžyť Vás prakticky nikdo nebere vážně, jste tu za pošuka a otravu... Máte nějakou zvláštní úchylku, která Vám dělá radost, když rýpete do lidí?
Víte, mám toto fórum moc moc rád. Vždycky jsem se tady přišel uklidnit a nasbírat informace. Už několik měsíců ale přijdu a je to jen Kocina, Kocina, Kocina a k tomu rozhádaný "dav".
Nechtěl jsem to psát já. Prakticky jsem nikdy žádné solidní rady nedal, ale nikdo se k tomu nemá. Zachovejte se rozumně a už toho nechte.