Pane Kocino, myslím že by jste mohl poznat, že toto fórum díky Vaší přítomnosti upadá a to neuvěřitelně rychle. Asi bude něco špatně, když na Vás útočí snad více jak 10 diskutujících a souhlasí s Vámi maximálně někdy ti, kteří se zde vyskytují sporadicky a neznají souvislost a nakonec i ta malá skupina se ještě dále zmenšuje. Víte, správný chlap by se sbalil a odešel. Nevím, co si tady dokazujete, ale už delší dobu nestojí Vaše příspěvky za nic a naopak dráždíte lidi. Můžete mi nějak vysvětlit co tu vlastně ještě děláte? Vžyť Vás prakticky nikdo nebere vážně, jste tu za pošuka a otravu... Máte nějakou zvláštní úchylku, která Vám dělá radost, když rýpete do lidí?
Víte, mám toto fórum moc moc rád. Vždycky jsem se tady přišel uklidnit a nasbírat informace. Už několik měsíců ale přijdu a je to jen Kocina, Kocina, Kocina a k tomu rozhádaný "dav".
Nechtěl jsem to psát já. Prakticky jsem nikdy žádné solidní rady nedal, ale nikdo se k tomu nemá. Zachovejte se rozumně a už toho nechte.
https://forum.tzb-info.cz/116004-nilan-vp18k-ek9
před 14 roky
Snažím se jak jen můžu, ale souvislosti s mým příspěvkem jsem nenašel. Četl jste to vůbec? Dva dny nebo kolik jste tu…
před 14 roky
Rozumný zástupce jakékoliv firmy se nebude pouštět do diskuzí na internetu, to je základní pravidlo! Méně rozumný a…
před 14 roky
17 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení