TZB-info - Novela vodního zákona…
Novela vodního zákona (novela zákona o vodách) bude účinná od 1.8.2010 a obsahuje řadu novinek. Aktuální témata: žumpy, ČOV pouze na ohlášení, vypouštění odpadních vod z malých ČOV vsakováním přes…
Dobrý den,
chtěl bych poradit jakým způsobem postupovat při povolení DČOV do 5 EO. V současné době mám ve stavebním povolení schválenou jímku na vyvážení. Chtěl bych provést změnu a zabudovat DČOV a vyčištěnou vodu využít k závlaze a v zimním období zasakovat do spodních vrstev. Není mi dostatečně jasný současný výklad legislativy. Na SÚ mi bylo řečeno, že musí proběhnout nové stavební řízení - a povolení změny stavby před dokončením + vodoprávní řízení na ORP vodní hospodářství. Děkuji za cenné informace
Z toho si nic nedělejte. Povolení k nakládání s odpadními vodami (zásak) se uděluje vždy na dobu určitou - max. na 10…
před 14 roky
Dobrý den, mi jsme si tímto kolečkem již prošli. K povolení jsme potřebovali i projektovou dokumentaci, kde je uvedeno…
před 14 roky
Nejlepsi cesta je obejit si nejdriv SU a postupovat dle jeho pokynu. predejdete tak situacim, kdy nekam jdete zbytecen…
před 14 roky
5 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení