Dobrý den,
prosím o radu ohledně plynového kotle protherm 24 KTZ, kde mi stále po určité době (cca 4x za den) naskočí chybové hlášení F0.
Jen upřesňuji, že mám nyní kotel na symbolu sluníčko a ohřívám tedy jen užitkovou vodu v zasobníku. Po prvním hlášení jsem dopustil vodu do topného systému (na označení červ. šipkou mi kousek na stupnici chyběl) a asi týden byl klid. Po týdnu se to opět vrátilo k mému cvičení s vypínačem a voda v topným okruhu byla v předepsaném tlaku, i když je mi jasné, že asi s tím chybovým hlášením v létě nemá tento tlak nic společného. Po jeho vypnutí a zapnutí se kotel rozjede ohřeje vodu v zásobníku a po cca,, jak kdy 1-2-3 hodinách opět vyskočí F0. Někde na diskuzích jsem se dočetl, že to může být také vadný mikrospínač nebo membrána průtoku vody?
Prosím o info jestli jste se někdo s tímto podobným problémem nesetkali a jak jste ho vyřešili.. Děkuji předem
Membrana je prvni vec co se meni.. stoji totiz kilo..…
před 3 roky
Ak je to čo si myslím čerpadlo, tak sa volá GRUNDFOS a membránu sme ešte nemenili. Ďakujem za odpoveď
před 3 roky
Bud se pomalu točí cerpadlo nebo je ucpany vymenik(samo beru ze tu membranu nekdo uz vymenil) Pokud chcete zkusit…
před 3 roky
42 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení