Podlaha vs. radiatory

Reklama
Podlaha vs. radiatory

Dobry den,
koupil jsem byt ve starem dome a resim vytapeni. Musim priznat, ze jsem v uzkych.
Byt 69m2 2+1, 3 ze ctyr sten bytu jsou venkovni (asi 60cm), nad bytem nevytapena puda.
Idealni (a puvodne predpokladany) stav je pro me plynovy kotel + podlahove vytapeni. Vzhledem k tomu, ze trvame na drevene podlaze min. ve 2 mistnostech, a protoze teplota vody dle mne znamych specifikaci by nemela pod drevenou lepenou podlahou prekrocit 27°C, nejsem si jisty, zda to bude stacit ke komfortnimu vytapeni na teplotu cca 22-23°C. Radiatory jsou pro me neprijemna komplikace (rozmisteni nabytku atd)

Jakou formu mam zvolit, abych opravdu dosahl pozadovane vnitrni teploty a nemusel se zrikat drevene podlahy. Musim doplnit vsude pod okna deskove radiatory? Nebo existuje jina varianta? Jsem naprosty laik... Diky za pomoc.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.