krbova vlozka s podlahovou el folii nebo primotopy?

krbova vlozka s podlahovou el folii nebo primotopy?

Před pěti roky mi do domu vletěl kulový blesk, pohnul statikou domu, kde praskl po celé délce komín a přívod plynu do domu začal ucházet.
Na základě toho jsem nechal odpojit plynovou přípojku a místo kotle na ústřední teplovodní topení mi kamarád narychlo spíchnul elektrický ohřivač. Zažádal jsem si o topnou sazbu a věc byla v podstatě vyřešena.
Bohužel roční částka za topení převyšuje závratnou částku 86 000.- Kc a rok od roku je to vic a vic.
Nyní jsem přešel na rekonstrukci domu, kde bude společná místnost obývák s kuchyní, kde bude krbová vložka (za předpokladu, že budu muset vyvložkovat a opravit rozbitý komín. Jelikož nebývá pořád někdo doma, ale stane se, že třeba celý den nikdo není doma (dům obýváme 3 lidé, já a dvě děti)
přemýšlel jsem o podlahové folii pod podlahovku, nebo přímotopy.
Mimo tu obývací místnost bych vytápěl ještě 2 dětské pokoje a dílnu, která je v drtuhé části domu, který je stavěn do "L".

Rád bych krbovou vložku pořídil s vývody na vedení tepla vzduchem, ale nechám si poradit, co by bylo nejlepší řešení, Peněz není nazbyt a na laborování už nemám ani chuť ani čas a ani peněz nazbyt.

Předem mockrát děkuji za každou radu

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

10 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.