Stavba a financovani stavby s přitelkyní

Reklama
TI Tomáíš Irisak @tomais.irisak před 14 roky07.09.2010 10:49:00
Stavba a financovani stavby s přitelkyní

Dobrý den
Nevím kam bych měl tento dotaz zařadit a tak jsem ho proto umístil sem.Chtěl jsem se zeptat jestli tu ma nekdo zkusenost nebo jestli je tu nekdo z oboru prav.S přitelkyní stavime RD.Do teto doby jsem stavbu financoval ze svych uspor.Stavba je ve fazi hrube stavby tzn.ze je pod strechou.V tuto chvili chceme zadat o uver.Jde nam o to že kdyby jednou doslo mezi nama k nedorozumeni a kazdy chtel jit svoji cestou aby doslo ke spravedlivemu děleni jelikož se uver bude platit ze společnych penez.V katastru nemovitosti jsem zapsany jako vlastnik ja a chci aby to i tak zustalo.Na hypo dosahnu sam.Jde mi proste jen o to aby v připade rozchodu dostala draha polovicka pulku ze zaplacene hypo jelikoz to budou z poloviny i jeji finance.Jak postupovat a kde to vubec zaridit?
Předem děkuju

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

9 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.