Zřízení kotelny

Reklama
Zřízení kotelny

Prosím o informace. V domě s podílovým vlastnictvím, jehož jsem jeden z vlastníků byla cca před 20 lety kotelna, která celou bytovku vytápěla. Ta se zrušila a všechny byty přešly na vytápění el. přímotopy. V současnosti mají 3 z celkově 6 bytů ÚT s elektrokotlem (včetně mě). Ve sklepních prostorách (pod mým bytem) jsou 2 velké místnosti - kotelna a uhelna, které již neslouží svému účelu. V jedné ze stěn kotelny je komín k němuž mám přístup z druhé strany ze svého sklepa. V tomto svém sklepě mám instalovaný elektrokotel, bojler...Chtěl bych zde také instalovat kotel na dřevo kterým budu topit do okruhu ÚT a bojleru v kombinaci se stávajícím elektrokotlem. Budu muset zřejmě nechat vyvložkovat komín a také budu asi potřebovat souhlas spolupodílníků. Dotaz zní: Co všechno budu potřebovat k realizaci tohoto mého plánu ? Mám na mysli, jestli budu potřebovat nějaký projekt, stavební povolení, nějaké revize, případně budu muset předělat tento můj sklep, z něhož by se stala kotelna atd. Tato sklepní místnost má nyní klasické interiérové plné dveře a dřevěné sklepní okno - parapet asi 30cm nad úrovní terénu. Prosím, poraďte.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.