teplovzdušná vložka s rekuperací

Reklama
teplovzdušná vložka s rekuperací

Dobry den,

Prosim o radu jestli muj navrh teplovzdusne krbove vlozky + rekuperace je vhodne nebo je uplna hloupost :o) nebo mi nekdo doporuci neco jineho?
Jde mi o to jestli muzu teplovzdusnou vlozku takto napojit na rekuperaci. Napred jsem chtel udelat rekuperaci zvlast a teplovzdusny rozvod po RD taky zvlast, (takto bych usetril za roury aspon) :o). Pri variante A bych rad takto prehrival rekuperaci, ale nevim jaka muze byt teplota na vystupu vlozky (vlozka a rekuperace by byla cca. 2-3m spojena potrubym) ,aby tato vysoka teplota neposkodila rekuperaci.

Jinak takto krbem nehodlam casto topit spis jen prilezitostne, ale chci vyrobene teplo nejak levne vyuzit.

A dalsi prozba by byla o radu jakou levnou rekuperaci v NED 215 m3 vetraneho prostoru.

Dekuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.