Jak vybrat kondezační kotel
Dobrý večer. Rozhodl jsem se pro rekonstrukci topení a vznikl broblém, jaký kotel o jakém výkonu. Jedná se o přízemní rodinný domek v řadové zástavbě postavený v padesátých letech. Dům je částečně zateplený. Okna klasická kastlová. Zastvěná plocha činí 140 čtverečních metrů a vytápěný prostor je 300 kubíků. Nutno podotknout, že se jedná o lokalitu jižní Moravy. Stávající plynový kotel má výkon 25 kw. Zátím jsem se díval na kotel Junkers ZSB 22-3C, který má výkon 8-21,8kw .Předem děkuji za poskytnuté informace.
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
Okno pro rychlou odpověď Plnohodnotná odpověď
Dobrý večer. Rozhodl jsem se pro rekonstrukci topení a vznikl broblém, jaký kotel o jakém výkonu. Jedná se o přízemní rodinný domek v řadové zástavbě postavený v padesátých letech. Dům je částečně zateplený. Okna klasická kastlová. Zastvěná plocha činí 100 čtverečních metrů a vytápěný prostor je 300 kubíků. Nutno podotknout, že se jedná o lokalitu jižní Moravy. Stávající plynový kotel má výkon 25 kw. Zátím jsem se díval na kotel Junkers ZSB 22-3C, který má výkon 8-21,8kw .Předem děkuji za poskytnuté informace.
Okno pro rychlou odpověď Plnohodnotná odpověď