neohlášené a neschválené napojení souseda v naše bytě

Reklama
neohlášené a neschválené napojení souseda v naše bytě

Dobrý den,poraďte mi prosím někdo. Máme byt v paneláku který je nyní volný a soused nad náma si předělává byt. Chtěl přendat jinam topení a tak přišel za náma, že se potřebuje napojit na vodu. Nebydlíme tam ani tam neni nic k ukradení a známe jeho otce ,tak jsme mu půjčili klíče. Když jsme přišli znovu do bytu nestačili jsme se divit, protože pán se napojil na trubky topení, ale u nás.. prý u něho to nešlo, prootže jsou staré trubky a tak nám teď trčí ze stropu kus měděné trubky (asi ve 3 mísnosttech) na tom šroubení a na to navazuje původní trubka. Byli jsme v šoku a chceme, aby to dal do původního stavu, ale tvrdí, že jiná možnost nebyla, že u něho byly trubky špatné, tak se to muselo udělat takto a cesta zpět není. Krom toho, že se mi to nelíbí, tak myslím, že nemá právo se napojit u nás v bytě i kdyby mu to u něho 100x nešlo a také mám obavy, aby to za pár let třeba nezačalo téct . Neusále nás přesvědčuje, že to dělala odborná firma a že to určitě nepoteče,ale já nechci zodpovídat za zařízení které je jeho a ani toto nechci mít v bytě. Navíc si myslím, že když byly ty trubky jak říká špatné u něho a teĎ spojili " špatnou trubku " s dobrou tak to brzo špatně dopadne.. ale spíš myslím že jemu by v novém bytě spojky moc esteticky nevypadaly, tak nás takto podrazil. Mám tedy otázku.. jde to zpět dát do pořádku z technického hlediska nebo to nejde dát zpět? A co byste mi radili abych udělala? Ještě pokud je to důležité -on bydlí v posledním patře a my předposledním(4.+3.). Je možné ho případně odpojit pokud by to nedal do původního stavu?děkuji Žáčková

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

10 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.