Příložný termostat THP-90

Příložný termostat THP-90

Dobrý den, mám kotel na tuhé paliva, k tomu jsem si dokoupil příložný termostat THP-90, mám zapojenou svorku 1 a 3, tedy aby se mi při vzrůstající teplotě seplo čerpadlo, toto čerpadlo se mi sepne při nastavené teplotě 30stC, ale již se už nevypne i při vychladnutí vody v oběhu, tento termostat jsem vyzkoušel dávat na různé místa potrubí atd., ale dělá to pořád to samé, momentálně to mám na ochlazovací smyčce, která se při zatopení ohřívá jako první, ale když se přestane topit a v okruhu vychladne voda a smyčka se ochladí, tak čerpadlo valí pořád dál a termostat se nevypne, když zkusím potočit kolečkem na termostatu, tak se to vypne až když najedu na 80stC, když pootočím diferenčním šroubkem, tak se mi to vypne až při 90stC. chtěl bych se proto zeptat v čem mám problém? Předem moc děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.