Vjezd do garáže a stání na mokrém jílu

Reklama
Vjezd do garáže a stání na mokrém jílu

Dobrý den,chtěl bych se poptat,dělám stání na auto a vjezd do garáže.podloží je jílovité,mokré.Když po něm jdete je to jak na molitanu,prostě se houpete.Připravil jsem 45cm na zhutnění ve frakcích 25 cm 16/32.zhutněné
15 cm 8/16. zhutněné
5 cm 4/8.
Ale nemohu zhutnit odloží.Je to mokrý jíl,do hloubky asi 1,2 m a pak je voda.Zákazník si nepřeje žádné drenáže a odvodnění.Jelikož jsem nemohl zhutnit samotný jíl.posypal jsem ho frakcí 16/32 a hutnil ho deskou 150kg.Ale to nepomáhalo.Stání má 6,5m na 4,3m.Z toho nezhutnitelný pás je asi 0,75 m na 6,5m.Vykopal jsem tedy zpevnující žebra asi 35 cm do hloubky napříč tím jílovým pruhem a asi metr odsebe a zasypal je kamenem.To jsem zhutnil vibračním pěchem místou deskou.Nadále chci dodržet výše popsanou skladbu a hutnit deskou 150 kg.Myslíte že to bude stačit??Nebude se pak celá ta dlažba v těch místech houpat??Děkuji za rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.