kotel Atmos

kotel Atmos

Dobrý den,vlastníme druhým rokem kotel Atmos kombi C20S .Můžete mi někdo poradit mate-li takové zkušenosti jako já.Můžu Vám říct ,že už nás všechny dohání k šílenství.Hořel asi dva měsíce.Pak poprvé spekl uhlí na roštu tak,že manžel musel otevřít rozžhavený kotel ,vybrat spečenou pokličku na roštu a vynést čudící ven.Několikrát se to opakovalo.Od té doby bojujeme s topenářem který dělá ,že je vše v pořádku.Pátráme ,hledáme.Několikrát jsme ho rozebrali,vyčistili včetně komínu a bez výsledku.Kotel nehoří jak má,speče i papír na zátop.Podotýkám ,že máme dřevo i uhlí suché.Komín vyčištěný,kotel vyčištěný a stále jak kdyby hořel v útlumu.Ze dřeva dělá dřevěné uhlí.Za tři dny ho znovu musíme vyčistit protože je úplně zanešený a už vůbec nechce hořet.Topenář nechce nic slyšet a tvrdí ,že kotel hoří.Hoří, ale ne tak jak hořel.Zavolali jsme si druhého topenáře.Čtyři hodiny pátral čím by to mohlo být.Doporučil redukci na komín.Nemáme ji ještě namontovanou ale moc se mi to nezdá.Když před tím hořel i bez redukce.Nedovedu si představit ještě jednu zimu s takovým topením.Prosím jestli máte nějaké zkušenosti,tak poraďte.Děkuji Zdenka

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

79 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.