Atmos -zapojení

Reklama
Atmos -zapojení

Mám nově nainstalovaný kotle Atmos-dřevoplyn, zapojen s Ladomatem,uzavřenou expanzní nádobou, dvě AN po 750l, trocestný směšovač se servopohonem řízen ekvitermní regulací s pokojovou jednotkou. Problém je, že se mi nedaří vytopit kotel na min. 80 C,vžy tak kolem 73 C což mi přijde málo .Dřevo tam dávám suché .Komín je vyvložkovaný má správný tah. Nejsem si jistá jestli to není tím ,že trubka zpátečky za Ladomatem je vedena do výšky ke stropu, po té pod stropem k AN kde zase klesá k podlaze a tam je napojená do AN.V návodu Ladomatu je právě takovéto zapojení nakresleno a přeškrtnuto že takto to nesmí být.Tak nevím jestli mám říct topenářovi aby to předělal, nebo jestli to může takto zůstat ,potom nevím proč ten kotel nemůžu vytopit?Odkaz na návod Ladomatu http://www.laddomat.se/media/upload/Lm21…

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

17 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.