NUVOLA3 COMFORT HT 240

Rubriky:

Reklama
NUVOLA3 COMFORT HT 240

Dobrý den, sháním spokojené či naopak nespokojené uživatele kondenzačního kotle NUVOLA3 COMFORT HT 240. Nevím co mě osvítilo, že jsem zakoupil tento kotel a použil ho v novostavbě RD k podlahovému vytápění. Trochu, trochu dost se peru s MENU a nastavením parametrů kotle. Cíl je samozřejmě nízká spotřeba plynu. Nějak se mi nedaří dosáhnout deklarovaných 4kW spotřeby. Jestli dobře počítám 4kW bude odpovídat asi 10m3. Spotřeba je až 13m3 za 24 hodin ale i více. Když zatím nebudu zmiňovat plochu a metry topení, okruhy apod a zaobírám se myšlenkou 24h na minimální výkon, tak jak je možná spotřeba 13 a víve m3.
Kdyby někdo z Vás měl zkušenosti s tímto typem kotle, rád se podělím o zkušenosti byť i z mé strany zatím minimální.
Děkuji, Martin N.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

22 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.