Baxi a QAA73

Reklama
Baxi a QAA73

Dobrý den,
nevím rady s ekvitermní regulací. Mám kotel Baxi Prime Storage 240 HT a prostorový termostat QAA 73 s venkovním čidlem. Mám nastaveno vliv teploty prostoru "ŽÁDNÝ" protože vliv prostoru na T01 mě nevyhovuje. Strmost topné křivky je 5 a adaptace topné křivky neúčinná. Potřebuji tam ale nastavit spínání hodin kdy chci aby kotel tahle sepnul a topil. Když to mám ale takhle nastaveno a nastavím spínací hodiny, tak kotel topí pořád ikdyž má být vypnutý. Dělám někde chybu, nebo musím nastavit ještě něco nějak nebo to takhle fungovat nemůže? A v tom případě jde tam něco dodělat aby to fungovalo jak chci ja? Nejraději bych to řešil podle teploty zpátečky protože mám v přízemí podlahovku a v patře radiátory ale tady ten kotel to neumí. A nebo lze to nějak dodělat třeba nějakým čidlem atd? Vím že mám silný kotel ale je necelý 2 roky starý a vyhazovat ho nechci a pochybuji že by ho někdo koupil. Děkuji za rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.