Prosba o radu

Rubriky:

Reklama
Prosba o radu

Dobrý den, mám dotaz a prosbu o radu, jestli se dají plynové kamna Gamat4000 prodělat na propan a za jakých podmínek..? Jestli jenom výměna trysek a za jaký typ? Taky jestli je nutné následné nsatavení jiných částí, třeba v regulátoru, taky porovnání spotřeby a následně i ceny obou typu plynu, zemní a propan v použití v zmíněných kamnech. Tu radu potřebuji kvuli informaci, jestli se mě to vyplatí udělat na venkovní domek kde není zajištěn přístup do sítě se zemním plynem. Vytápění by se realizovalo jenom při sporadických návštěvách o víkendech, kamna mě zustali starší z bytu kde je již uděláno UT s radiatory a kotlem. Montáž bych stejně svěřil odborné firmě, chci jen tu základní informaci na kterou se ptám na začátku. Děkuji a vše nejlepší. M.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.