styk obvodové stěny a vstupního schodiště, terasy

Rubriky:

Reklama
JS Jana Sedláčková @jana.sedlackova před 13 roky17.12.2010 16:07:00
styk obvodové stěny a vstupního schodiště, terasy

Dobrý den,
můžete mi poradit jak řešit styk obvodové stěny a vstupního schodiště, příp. terasy? Podlahu mám vysokou 23 cm, vstupní schodiště a schodiště na terasu bych chtěla řešit přes dva schody (tj. cca 30 cm). U dveří mám přídavný spodní plastový rám, přes dřevěné profily mám přetaženou hydroizolaci, pak je nalepen soklový polystyren a nopová fólie. K tomu bych chtěla dobetonovat ty dva schody, ale mám strach z vlhkosti, co to udělá po pár letech. Další variantou by bylo udělat schody např. na ocelové konstrukci, ale nenašla jsem inspiraci z esteických důvodů. Také je možné udělat dřevěnou (dřevoplastovou) terasu, ale její cena je moc vysoká a životnost asi nic moc, navíc bych se bála, že v dutém prostoru pod terasou bude sídlit různá havět. Jak jste tento problematický detail řešili? Případně prosím i o foto. Předem děkuji
Zapomněla jsem dodat že se jedná o dřevostavbu a že oboje schody jsou zakryté přístřeškem.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.