Ochran odkouření proti větru

Reklama
Ochran odkouření proti větru

Dobrý den, situace v novostavbě rd mě donutila sem napsat příspěvek. Poprosil bych zdejší odborníky o radu. Mám plynový kotel Thermona s přisáváním a odvodem sopalin na střechu.Bohužel místnost ve které je kotel je orientovaná na jihozápad-největrnější stranu. Při každém silnějším větru mi čidlo spalin zahlásí chybu E08 a kotel je v poruše. Komínek(odkouření) je na střeše originál od Thermony. Nikdy by mě nenapadlo, že se tohle může stát. Bohužel při velkých mrazech je to velký problém. Navíc kotel stále zkouší spínat a jen teď čekám, kdy se pokazí úplně. Řešení by bylo ve formě nějaké ochrany komínu(kohouta?). Nevím, zda-li něco takového existuje. Nebo jiné řešení. Děkuji za postřehy, názory.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.