Navlhlá vata

Rubriky:

Reklama
Navlhlá vata

Dobrý den, mám na Vás jeden dotázek. Právě stavíme dřevostavbu 2by4 a nyní se chystáme vkládat izolaci do konstrukce. Dnes mě vatu dovezli (dopravu jsem si zajištoval sám) a zjistil jsem že cca polovina balíků vaty je na boční straně balíku na povrchu vlhká. Dle kolegy když vatu nakládali tak vata prý byla uskladněna venku a přikrytá pouze PE folií. Zatím jsem žádný z balíků neotevřel ale vypadá to, že snad uvnitř vlhká není a i na povrchu není vlhká nějak extrémně že by snad tam byly nějaké kapky vody. Myslíte že vata může být nějak znehodnocená. Mám vatu nechat nějakou dobou vyschnout nebo ji můžu vložit do konstrukce. Z venkovní strany jsou dřevovláknité desky Hofatex UD 60mm tak snad by se vlhkost mohla odvětrat i v konstrukci. Jinak je to Isover Unirol Profi v tloušťkách 160 a 180 mm pro izolaci stěn i střechy. Děkuji za vaše rady a názory.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

36 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.