Ladomat

Reklama
Ladomat

Mám kotel Atmos DC 25 s, osazený LAdomatem 21 ,bez aku nádrží. Za trojcestným ventilem mám čerpadlo otopného okruhu. Před trijcestným ventilem nám napojeno potrubí do bojleru. 1. problém je ten, že bojler se nabíjí, pokud je trojcestný ventil téměř uzavřen. 2. problém mám ten, že po zatopení a vyhřátí kotle na 80 st. otevřu trojcestný ventil do baráku na 1/2 až 3/4 a teplota kotle mně najednou klesne na cca 50 st. Myslím si, že je to chyba, že by tu teplotu měla ohlídat termopatrona 78 st. a teplota kotle by neměla tak razantně klesnout. 3 Problém je ten, že pokud topím delší dobu bez manipulace s trojcestným ventilem, vo baráku je chladno, teplá voda do domu neproudí, v krátkém okruhu je kotel na 85 st. ale do domu téměř nic nejde. Mám podezření, že pořádně nechunguje termopatrona. 4. problém někdy při zatopení se mi bez spuštění čerpadla topné soustavy tlačí horká voda přez Ladomat do zpátečky. Prosím o případné rady, jak problémy vyřešit. Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.