Protherm Tiger 24KTZ

Rubriky:

Protherm Tiger 24KTZ

Začala mi téct voda z pláště vestavěného 45l zásobníku. Kotel je 10let v provozu. Nemám místo na zasobník mimo kotel. Chtěl jsem jako nový zasobník upravit nezovou expanzku. Bohužel expanzka, která je dostupná na trhu a ještě se do prostoru kotle vejde je jen 20l. Do ní bych nasoukal nerezovou trubku jako výměník a otvory v plášti přes šroubení vyvedl ven. Nevím ještě jestli hadem honit topnou vodu jako je to teď nebo naopak TUV jako je to v AN. Další možnost je deskový výměník. Tam ale vůbec nevím jaký. Spočítat to neumím. Mám odběr pro jednu koupelnu s vanou, ale spíš se jen sprchujeme. Zásobník jsme zatím nevyčerpali na studenou, protože se vždy stačila doohřát. Nový kotel se mi nechce dávat a nový zásobník origo je za 13000. To se mi taky nechce. Je to zase jen smalt. Zásobník jsem už měl venku když jsem před rokem nahrazoval původní železný výměník, který prorezavěl. Můžete mi prosím poradit, které řešení je to lepší? Případně jaký deskový výměník?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.