Infotherma 2011

Reklama
Infotherma 2011

Má zkušenost s letošní výstavou INFERMOTHERMA mi jen potvrzuje názor ( nevím zdali správný ),že se snaha vystavovatelů v záplavě nových technologií vytápění ubírá směrem prodat za každou cenu. Podobnou zkušenost jsem nabyl i na FOR-ARCHU 2010. Sám řeším způsob vytápění ale po návštěvě stánků se mi mé představy o vyřešení optimálního způsobu vytápění rozplynuly.
Na stáncích tepelných čerpadel jeden výrobce ktitizuje druhého,slyšíte názory, že tepelná čerpadla pod 200 tis. jsou podvod na lidi, na stánku automatických kotlů, které se mi zamouvají, prodejci krčí rameny nad budoucností pelet a jejich dostatku. Přibývá stánků překupníků pelet, bohuže surovina dochází atd. Ale jedno měly všechny stánky společné - ZELENÁ ÚSPORÁM, chudáci prodejci měli natištěné letáky ještě v době reálné šance tuto dotaci dostat. Takže program a dotace jsou na stáncích nabízeny, aniž by kdokoliv z věřejnosti měl jistotu jakékoliv dotace :-).

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

39 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.