dakon dua 24 ck

Rubriky:

dakon dua 24 ck

Dobrý den pane Pavlo,
četl jsem otázku od pana Marka Wrany a mám stejný problém jako on, to znamená že při vytápění se chová tak, že když dosáhne teplotu cca 75 st. (teplotu vytápění mám nastavenu na 74 st.) se vypne hořáček, kontrolka topení stále svítí, běží jen čerpadlo a to tak dlouho, až teplota vody v systému klesne na cca 39 st. (cca 10 min). Poté hořáček naskočí a topí zase až do oněch 75 st. a tak pořád dokola a také když se zapne topení po noční odstávce, tak mu trvá docela dlouho(cca35min)než se po startu a prvním nahřátí na nastavenou teplotu opět sepne. Psal jste mu že je patrně vadný termostat 3CV ventilu, chtěl jsem se zeptat kde ho najdu. Už jsem vyměnil senzor otopné vody dle originálního technologického schematu kotle díl číslo 18.
Děkuji za odpověď Vladimír

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.