sousedDobry den prosím o radu , koupili jsme domek v řadove zástavbě než jsme začali s prácema sousedka mne pořád nejake keci jako od vás nám zatíka do baráku .Tak honem at je klid spraví se střecha,,,, jenože pak jsme odhalili její závadu . No budiš my jsme proto uděla vše aby se nenarušili sousedské vztahy ,,,, pak začala tlačit na syna že má mokrou zet že náš (společní) štít je příčinou ,no opět at je klid šla jsem za paní že zavoláme firmu a necháme podřezat a zaizolovat tento štít a at je klid navrhla jsem že se budeme dělit na pul s placením.Táto vyčuraná sousedka nám zdělila že bude ráda že si podělíme vynaložené finance ,ale že by chtěla doklad o provedené praci ,,,,, samozřejmě ano doklad firma vystavela ale pani se odmítla už podílet na placení . Ted se paní směje a ja platím !! Nakonec ne společny štít ale její odizolovanou zed , po sleze se zjitilo že to není náš štít ale sousedu . Proto si myslim že by tento štít měli sousedi uhradit sami ale než půjdu na policiji byla by ráda kdyby jste mne poradili co mam a nemám dělat. Děkují všem hodním lidem . Agnes