izolace střechy - lambda 0,033 vs. 0,04

Rubriky:

Reklama
JJ Jan Jaroš @jan.jaros362 před 13 roky12.02.2011 19:30:00
izolace střechy - lambda 0,033 vs. 0,04

Dobrý den,
prosím o radu. Chystám se na zateplení stropu na půdě, pod nezateplenou střechou. Jedná se o starý dům, nepodsklepen a zespodu nezateplen, nová plastová okna, částečně zateplená fasáda (zatím jen na severní straně), jedná se o řadový dům. Prosím neřešte zvolenou koncepci, mám pro ní jasné důvody. Původně jsem chtěl použít isover (unirol profi) 0,033, tl. 16 cm + druhou vrstvu 5 nebo 10 cm. Tchán mi iniciativně zakoupil Rotaflex typ TP03 - 0,040 - 16 cm. Na jednu stranu jsem rád, že mi to koupil (a nemusel jsem to platit), na druhou stranu přemýšlím, co s tím dál. Jakou byste doporučovali druhou vrstvu? Jde mi o investici do zateplení "rozumnou", nikoli o dosažení nějakých maximálních hodnot.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.