Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den,
prosím o radu. Chystám se na zateplení stropu na půdě, pod nezateplenou střechou. Jedná se o starý dům, nepodsklepen a zespodu nezateplen, nová plastová okna, částečně zateplená fasáda (zatím jen na severní straně), jedná se o řadový dům. Prosím neřešte zvolenou koncepci, mám pro ní jasné důvody. Původně jsem chtěl použít isover (unirol profi) 0,033, tl. 16 cm + druhou vrstvu 5 nebo 10 cm. Tchán mi iniciativně zakoupil Rotaflex typ TP03 - 0,040 - 16 cm. Na jednu stranu jsem rád, že mi to koupil (a nemusel jsem to platit), na druhou stranu přemýšlím, co s tím dál. Jakou byste doporučovali druhou vrstvu? Jde mi o investici do zateplení "rozumnou", nikoli o dosažení nějakých maximálních hodnot.
Mam od isoveru na pude domo plus i unirol profi (podle toho, co tenkrat bylo na sklade ve stavebninach). Lezi tam 4…
před 2 roky
Obvykle jsou izolační schopnosti vaty vázané na její měrnou hmotnost. Čím lehčí, tím má lepší izolační vlasnosti ale…
před 2 roky
Dobrý den, přidám se prosím s dotazem. Jaký je rozdíl ve vatě Isover profi oproti vatě Isover...např domo plus, která…
před 2 roky
6 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení