"změkčovač" vody Vital

"změkčovač" vody Vital

Po každé kapce vody zůstává flek, jakoby mastný mi připadá. Vím že máme tvrdou vodu (studna), nejspíš hodně tvrdou vodu. Koupili jsme teď novou pračku a nerada bych, abychom museli za nějaký rok kupovat další. Myslíte že má smysl instalovat "změkčovač" vody Vital před pračku, nebo rovnou na přívod vody do domu? Zamezí to těm flekům po vodě, nebo to je zase jiná neplecha co ty fleky dělá? Na pití máme zavedou vodu z vodovodu, ta o kterou se mi jedná je užitková (pračka, myčka, koupání a tak..). Nebo by bylo lepší pořídit nějakou úpravnu vody a nemuset platit za vodu z vodovodu? Pročetla jsem na netu pár diskuzí, ale nejsem z toho moudrá. Většinou se do toho začne "motat" nějaký prodejce a diskuze se strhne jiným směrem..

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.