roura v panelovém domě

Rubriky:

Reklama
roura v panelovém domě

Dobrý den, chtlě bych Vás poprosit o radu, našel jsem v bytě za spižní skříní takovou kovovou rouru, dle mého to vypadá jako nějaká rýna nebo jiný svod vody ale nezdá se mi to, protože v tomto místě to má každý byt který jsem v podobných panelácích viděl. Je možné že to je jakýsi systém chlazení, nebo něco takového ? S radostí bych to totiž uřízl.... (bydlím v přízemí)

Druhý dotaz, v komoře vede asi 7 azbes-betonových trubek, jedna z nich je nahoře u stropu a dole u podlahy ucpaná jakýmsi molitanem (je uříznutá), to je zase větrání ? Jaké ztráty to podle Vás může dělat ? V té komoře je celkem zima.

Jedná se o starý panelový dům, zajímalo by mě hlavně na co tyhle rozvody jsou, z mého phledu zabírají akorát místo.

Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.