Vlhkost v domě- řešení Dobrý den, hledám vhodnou stavbu, která má problém s vlhkostí stěn i podlah (dožilé či chybějící hydroizolace) pro vypracování seminární práce na předmět Rekonstrukce spodní stavby. Jako odměnu nabízím kopii seminární práce s návrhem sanace konstrukce, která bude konzultována s doc. Ing. Zdeňkem Kutnarem CSc. (soudní znalec v oboru a autorem českých národních norem - hydroizolace a střešní pláště.
Osobně preferuji starší domy, chalupy s viditelnými poruchami jako jest vlhké mapy na stěnách, solné výkvěty, opadávající omítky a zvýšená vlhkost ve vzduchu. Ve své seminární práci budu řešit příčinu i následnou nápravu problémů.
Z důvodu nutnosti navštívit objekt upřednostnuji objekty v Českých Budějovicích ( k dispozici mám pouze MHD) nebo v okrese Beroun, Hořovicko, kde mohu dojet autem.
Pokud by se našel někdo ochotný, "propůjčit" svůj objekt ke studentské práci byl bych velice vděčný. Jsem studentem VŠTE, oboru Konstrukce staveb (2. ročník), který je zaměřený na rekonstrukce staveb, ale stavařinou se zabývám již 6. rokem a je to pro mě velký koníček.
Tomáš Hrdlička
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
email: hrdlicka.tomas at email.cz
Facebook: Hrdla77 at seznam.cz