COV - membranovy filtr a UV

COV - membranovy filtr a UV

Zdravim,
mam na mestskem urade zadost o koordinovane stanovisko k projektu, v projektu je planovana COV s vyuzitim vody k zalivce. Prislo mi vyjadreni z odboru zivotniho prostredi:
Projektová dokumentace musí být v souladu s NV č. 23/2011 Sb. - tj. V případě, že vyčištěná voda vypouštěná z DČOV bude znovu využívána (sprchování, mytí, zalévání) nebo bude vypouštěna do vod ke koupání musí být taková DČOV vybavena i hygienickým zabezpečením (mebránová filtrace, UV apod.).

Mel jsem vybranou levnou covku za cca 35tis, na trhu jsem nasel ale jen jedinou, ktera ma prave membranovou filtraci AS-VARIOcomp 5 K ULTRA, ktera je ale za 105tis s dph.

Nemate nejake rozumne reseni? Zkousel jsem zamenit v PD termin "zalevani" za "Část přečištěné vody bude utrácena rozstřikem po pozemku investora (nejedná se o zavlažování ve smyslu zákona NV č. 23/2011) a část bude vyvážena v pravidelných intervalech." na to mi ale nechteji kyvnout.
Jedina rozumna varianta me jeste napada doplnit COV levnou bazenovou UV lampou aby bylo splneno narizeni vlady aniz by to investora zlikvidovalo.

Poradite jak z toho ven? Chapu to spravne ze nebude mozne zalevat vlastni zahradu z jine cov nez je nahore uvedena?

odkaz na NV 23/2011: http://sbirka.fulsoft.cz/onlaw/fs2_text_…
konkretne tabulka 1c, Trida III

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.