Natápění do podlahovky

Rubriky:

Reklama
Natápění do podlahovky

Mám Dakon KZ14R,dva jednoduché rozdělovače bez směšování. Zatím žádná regulace termostatem.Před týdnem jsme zalili podlahy anhydritem. Dnes jsem chtěl začít natápět, ale zatím nevím jak docílit požadované počáteční teploty 20 °C. Nejnižší možná výstupní teplota byla asi 33 °C (na příložném teploměru na vstupu u rozdělovače asi 27 °C, na vracečce as 15°C), když jsem se pokusil teplotu na kotli snížit, nahřívání se vyplo a asi po minutě se zastavilo i kotlové čerpadlo. Asi po hodině byla teplota na kotli 23 °C, u vstupu rozdělovače nějakých 15.Předpokládal jsem, že po vypnutí nahřívání pojede dál čerpadlo a když teplota vody klesne pod požadovanou teplotu, nahřívání se opět spustí. Možná tak bude kotel fungovat od 35 °C na horu, v návodu píšou, že maximální výstupní teplotu lze nastavit mezi 35 a 90 °C. Jsem laik, děkuji za příspěvky.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

14 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.