voda pod hydroizolací základové desky

Reklama
voda pod hydroizolací základové desky

Dobrý den, již mám hotovou téměř celou hydroizolaci na základové desce z pásů bitubitalgit V60 S35 který je proveden na prvotní penetraci penetralalpem. Probém je že za dobu než jsem postavil obvodové zdi (pod kterými jsem měl jen pásy) se mi mezi pás a desku dostalo bahno a voda, něco jsem vyčistil ale moc to nejde.
Po tom co jsem napenetroval zbytek desky a natavil pásy jsem ale zjistil že deskou mi stále prosakuje voda pod pásy. Má otázka zní co s tím? Mám se na to vykašlat nebo je to problém. Jsem cca v jedné části stavby asi 3m pod úrovní terénu (ač se ho stavby přímo nedotýká).
Je důležité jen aby hydroizolace nepropustila vodu nebo aby pevně celoplošně držela na desce?
Bojím se, že takto může v některých místech na izolaci působit neúměrně velký hydrostatický tlak. Největší blbost byla asi ta celoplošná penetrace, protože kdyby tam byli jen ty pásy volně loženy. tak se nějaký ten prosáklý litřík za den ztratí, když se ztratilo několik set litrů vody během chvíle při tom když jsem vapkou myl desku před penetrací.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

56 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.