Nehoří plamen DAKON BEA 24 BT

Rubriky:

Reklama
Nehoří plamen DAKON BEA 24 BT

Zdravím všechny místní odborníky a prosil bych o radu.
Máme kotel viz. nadpis a dnes večer jsem zjistil (po asi 20 min. provozu kotle, kdy ohříval vodu v zásobníku TUV), že nehoří plamen ve spalovací komoře. Na kotli jsem tedy nastavil termostat na minimum, kotel po par sek. vypnul a pak jsem zkusil zase vratit termostat na hodnotu, kterou jsem tam měl celé roky (cca 60°C kolem 3/4 na otočném knoflíku). Kotel opět sepnul, ale plamen opět žádný. to samé vyzkoušeno při topeni do radiátorů, stejný výsledek, kotel běží jak má, odtah spalin, přívod vzduchu, čerpadlo běží, ale žádný plamen.
Nejhorší na tom je, že se kotel vůbec nehodí do poruchy a vypadá vše v naprostém pořádku až na ten chybějící plamen a tudíž bez vypnutí kotle knoflíkem by snad běžel pořád.
Chtěl bych ještě podotknout, že se kotel nesnaží zapalovat, prostě žádné jiskry nejsou vidět, žádný plamen, žádná porucha. Kdyby někdo věděl čím to může být, byl bych moc vděčný za radu.
S pozdravem Veleta

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.