Fond oprav - lze do něho nepřispívat?

Reklama
Fond oprav - lze do něho nepřispívat?

Dobrý den,
s manželkou vlastníme byt v OV a platíme do fondu oprav. Nyní si, ale si hodláme koupit rodinný dům a byt prodat. Jelikož nějakou dobu potrvá než se nám podaří byt prodat, tak se chci zeptat jestli existuje nějaká možnost jak nepřispívat do fondu oprav, když v tom bytě nebudeme bydlet ani na tom bytě nebudeme mít trvalé bydliště, ale budeme ten byt jen vlastnit do doby než se nám jej podaří prodat.
V zákonech jsem našel, že vlastník bytu je povinen přispívat do fondu oprav, ale už jsem nenašel jestli existuje nějaká možnost jak se vyvázat z přisíváním do fondu oprav, když v bytě nebydlím ani v něm nemáme trvalé bydliště.

Děkuji za odpověď.

P.S. Mám ale tušení, že do fondu oprav budeme muset přispívat, i když v bytě nebudeme bydlet.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

10 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.