Klimatizace - ukradená venkovní jednotka - větrání vnitřní

Reklama
Klimatizace - ukradená venkovní jednotka - větrání vnitřní

Dobrý den,

mám technický dotaz ohledně klimatizace LG. Mám instalovanou multisplitovou soustavu, ale někdo mi ukradl venkovní jednotku. Firma, která mi zajišťuje montáž a servis má nyní zakázek na 3 měsíce, takže se mi dřív věnovat nemohou. Touto cestou bych se Vás chtěl zeptat, zda-li je možné zprovoznit vnitřní jednotku typu MS09AH bez venkovní jednotky tak, aby prozatím pouze větrala, nutně potřebuj, aby místnost větrala. Nyní jsou pouze propojeny odstřižené dráty a po zapnutí přívodu do zásuvky klimatizace začne fungovat na funkci PLASMA asi po 3 minuty, pak se automaticky vypne. Prosím Vás o nastínění, zda-li je možné udělat nějaký zásah tak, aby jednotka větrala. Zničení beru na svou zodpovědnost, jednotka stejně půjde vyměnit za mirror. Případný zásah do elektroniky bude provádět elektrotechnik.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.