Prosím o radu el. nebo plyn

Rubriky:

Reklama
Prosím o radu el. nebo plyn

Dobrý den.
Rád bych Vás poprosil o radu. Já se krapet nemohu rozhodnout.
Věc se má takhle… Pořídil jsem si starý byt 3+1,cihlová zástavba, poslední patro, placatá střecha(měla by v brzké době být rekonstruována).I tak si řikám,že bych dal na strop sádrokarton a zateplil strop…teda jestli to má smysl…předpokládám,že střecha bude zateplena. Jinak ze severu mam sousedy, z jihu chodbu, západ je zateplen, akorát východ ne… . Nevím co nájemníky k tomu vedlo 
V bytě jsou ještě staré Wawky. Nejdříve jsem byl rozhodnutý , že pořídím kombinovaný plyn.kotel a radiátory. Akorát jsem zjistil, že komíny jsou jenom u obývacího pokoje, takže by to musel být ten turbo kotel a odkouřen přes zeď .Dále jsem zjistil ,že ten byt má již nainstalovány dvoje hodiny na tzv.noční proud.A tak mě napadlo, že bych pořídil el.kotel…nemusel bych žádat o stavební povolení, každý rok komeník, kontrola kotle plynařem, nižší pořizovací náklady a v neposlední řadě i levnější el.proud pro ostatní el.spotřebiče.
Dále počítám s pořízením malých litinových kamínek do obýváku (na efekt, popřípadě lehce přitopit mimo sezonu).
Ocenim i doporučení na odborníka z okolí Kladna.
Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.