izolace ploche strechy - cim lepit xps bez kotveni a vrchni hydroizolace osb desek

Rubriky:

Reklama
izolace ploche strechy - cim lepit xps bez kotveni a vrchni hydroizolace osb desek

Zdravim,
prosim o radu pri realizaci zatepleni stare ploche strechy, ktera bude slouzit jako terasa.
V historii prispevku jsem moc informaci ohledne nize uvedeneho materialu nenasel.
Postup mam konstrukcne vyreseny, jen se mi jedna o par technologickych detailu.
A sice
1/ cim lepit extrudovany EPS bez kotveni na soucasne asfaltove pasy strechy
- protoze to bude pochuzi plocha, tak mam predstavu o lepidle INSTA-STIK (puvodne jsem zamyslel HYDROSEAL ale jednalo by se o drazsi variantu)
2/ cim provest finalni hydroizolaci na zaklop z OSB desek, na hydroizolaci pak prijde asi jen polozit dlazbu do tercu, ci gumova dlazba
- predstava pouzit tekutou lepenka HYDROSEAL, je tedy drazsi jako modifikovane asfaltove pasy ICOPAL, ale mam jako amater z ni bezpecnejsi pocit realizace :)
Prosim o posouzeni moznosti reseni, nebo zda bude lepsi pouzit neceho vhodnejsiho.
Za informaci, ci prakticke zkusenosti jmenovanych materialu predem dekuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.