krbová kamna BESKYDY

Reklama
krbová kamna BESKYDY

Dobrý den,
náhodou jsem se dostala do Vaší diskuse o krbových kamnech Beskydy. Ráda bych se Vás zeptala, jakou máte zkušenost s vypalováním kamen. Kamna už mám druhým rokem a stále jsou při zatopení silně cítit vypalovanou barvou. Zvlášť když se v nich delší dobu netopí. Třeba teď v létě, když je chladno a ráda bych v nich přitopila, trvá nejméně 2 hodiny než vyvětrám nepříjemný zápach. Potom, když se dostatečně zahřejí, už cítit nejsou. Ale při dalším zatopení se to stále opakuje. Tak místo, abych se ohřála, pouštím do bytu zimu. Jinak co se týká výhřevnosti a zatápění, jsem s nimi velmi spokojená - jen ten nepříjemný zápach. Píšete, že kamna používáte na chalupě, to znamená, že v nich také netopíte nepřetržitě - můžete mi prosím napsat, jak je to u Vás při zatopení? Budu vděčná za radu. Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.