Stavební povoleníDobrý den.
Potřeboval bych poradit ohledně stavebního práva. Jedná se mi o dlouholeté lítání po úřadech a bezvýdledně. Abych byl trochu konkrétní potřeboval bych od někoho navrhnout možnosti jak to řešit dál. Jako všude se najde určitý potížista který se odvolává nesmyslama a zbytečně prodlužuje stavební řízení. Mohl by mě prosím někdo kontaktovat komu bych zdělil detajly? Čekáme už šest let. A máme toho opravdu dost. Byli by jsme moc rádi kdyby se to už někam hlo... Ještě bych mohl dodat že se jedná o napojení na stávající komunikaci která má asi 20 majitelů. Máme od všech souhlasy pro zrychlené řízení. I od obce prostě komplet. Potřebujem naši cestu napojit na stávající komunikaci. Vše běželo hladce až na toho dotyčného který bydlí cca 500m od našeho pozemku a je sousedem té oné stávající komunikace (né vlastníkem) Odvolal se poslední den večer s odůvodněním že nebyl obeznámen. Cestu kterou chceme napojit na stávající komunikaci obléhá 6 pozemků, dva nakraji pozemky už začali stavět protože mají přímí přístup na stávající komunikaci. Stavební úřad mi nechce povolit stavět do té doby dokud neproběhne územní rozhodnutí na cestu mezi námi. Neni nějaké jiné řešení. Prosím o jakoukoli radu moc děkuji...