Lepivost orig. lepící pásky na parotěsné fólii???

Reklama
Lepivost orig. lepící pásky na parotěsné fólii???

Zdravím,

chci se s Vámi poradit o problému, který se mi vyskytl při montáži parotěsné folie.

V podkroví dávám vysoce parotěsnoou folii s reflexní vrstvou (Jutafol) a spoje a průniky přelepuji k tomu určenouo hliníkovou páskou.
Počáteční lepivost pásky je velice silná a po nalepení a uhlazení je páska kompaktně spojená s folií.
Jelikož mám plochu k zakrytí cca 200 m2, tak postupuji pomalu a každý detail se snažím důkladně parotěsně řešit.
Problém je v tom, že jsem si všimnul drobného odloupnutí stran a růžků pásky na místech cca pět dní starých. -První dny aplikace.

Máte s tímto někdo zkušenosti? Uvedu ještě, že jsem zakoupený materiál skladoval v suchu a temnu. a páska ani fólie nejsou starší půl roku.

Mám tedy strach, že se po zaklopení SDK páska postupně časem odlepí a celé moje snažení o důkladnou parotěsnost bude ..... víte kde.

Samozřejmě budu také kontaktovat o radu výrobce, ale také bych chtěl znát názory na tomto fóru.

Předem díky

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.