projekt topení - bude to fungovat?

Reklama
projekt topení - bude to fungovat?

Dal jsem společně s topenářem dohromady projekt topení, celé už je to prakticky realizované a teď než bude praktická zkouška se vás ptám, bude to fungovat? :)
Je to upravené zapojení od Atmosu, trubky jsou v mědi 1", čím si jsem nejvíce nejistý je natápění bojleru společně s AKU a podlahovkou, kdy po zátopu bude horká voda proudit jak do AKU( pot. podlahovky) tak i do bojleru a to po celou dobu kdy se bude topit, tzn že okruh bojleru se neuzavře. Já si myslím že je to OK, projektant mi navrhoval další čerpadlo do okruhu bojlera, což mi přijde naprosto zbytečné.
Další věc je řízení čerpadla od krbu. Chtěl jsem dát spalinový termostat, ale našel jsem náhradní díl na kotel atmos a jinak nic. Máte někdo zkušenosti nebo tip na ten termostat?
Pokud tam mám někde nesmysl, nechám si poradit
díky
RK

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

175 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.