rekonstrukce podlahy na trámových stropech

Reklama
rekonstrukce podlahy na trámových stropech

Chci zrekonstruovat podlahu na trámových stropech, které jsou z 16x18 trámů, na kterých je prkenný záklop ze spodu i shora.
Na horním záklopu je rošt z trámků 7.5cm vysokých, na nich prkna a mezi nima škvára a stavební suť. Suť chci vyhodit a přemýšlím, zda mám trámky snížit a na ně položit 2xOSB do kříže, či místo trámků použít nějakou izolaci, např. STEPROCK HD.
Druhý dotaz je na skladbu podlahy na tomto stropě, která by měla být v koupelně s podlahovým topením. Nad prkenným záklopem může být skladba i s dlažbou do 7,5cm.
Jakou skladbu pro teplovodní topení lze použít. Díval jsem se na Schlutter Becotec-therm, ale nevim, zda ho můžu položit přímo na prkna, nebo zda mám dát mirolen a třeba 1.2 OSB a až na to systémovou desku podlahového topení.
Třetí dotaz: Co udělat s příčkami, které jsou vystavěné na prkeném záklopu na té škváře. Když tu škváru vyberu, tak zůstanou stát jen na kouskách cihel. Mám to postupně podezdít, ja budu vybírat škváru?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.