Cirkulace do bojleru nefunguje

Reklama
Cirkulace do bojleru nefunguje

Dobrý den, jsem domácí kutil, tak mne prosím nekamenujte, kdyby něco.. a k problému. V kotelně mám instalovaný kotel Dakon DOR 16 a vedle něj kombinovaný bojler Dražice OKC 160. Dle rad od známých jsem propojil mědí 22 vrchní vývod z kotle na vrchní přípojku bojleru a spodní se spodní. Na zpátečce mám expanzku a tlakový ventil. Nic jiného ani čerpadlo, dle radilů by to mělo jít samotíží. Bojler je cca 60 cm nad úrovní kotle. Zatím nemám připojené radiátory na na obou větvích mám uzávěry, které to pustí jen do bojleru. Trubky vedou vedle sebe...no a zatopil sem, voda se ohřála až moc a vrchní trubka byla horká jen do vstupu do bojleru a z výstupu byla studená, jakoby dál nešla a přehřála se. Tak nevím, jde o malo výšku a je potřeba čerpadlo nebo kde může být problém? Díky moc za rady...

Václav

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

26 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.