LPG

Reklama
LPG

Dobrý den,

vážně uvažuji o zřízení topení na LPG (není rozvod plynu), ale můj topenář mě od toho zrazuje a preferuje dokonce elektrokotel s odvoláním na cenu provozu. To mě docela šokuje... viz. tabulky spotřeby/cen na tomto webu.

Prosím, používáte někdo LPG k topení? Jaké máte zkušenosti s provozními náklady? A jaké jsou investiční náklady? Slyšel sem dokonce o možnosti pronájmu nádrže a placení pouze spotřebovaného plynu (klasika plynoměr jako u zemního plynu). Funguje to takhle?

Pod čarou: jsem si vědom, že to bude dražší, ale kvůli práci a rodině potřebuji spolehlivý zdroj tepla za slušný peníz. Samozřejmě budu dál pracovat na tom, abych něco ušetřil (solár na TUV, možná i přítop, pevná paliva - vesnice, atd.) ale nesmí to být na úkor konfortu a za to jsem ochoten zaplatit. Nechci ale přeplácet zbytečně, což je pro mě elektřina...

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

31 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.