Hydroizolace terasy

Reklama
Hydroizolace terasy

Dobrý den, řeším problém, který asi nejspíš skončí nepříliš dobře. V obývacím pokoji mám dvě francouzká okna, která navazují na terasu, která je vylita spolu se základovou deskou. Stavební firma, která práci realizuje vylila na základovku spádový beton v rozmezí tloušťky od 10 do 5 cm. Průšvih je v tom, že před vylitím neprovedli žádnou izolaci desky terasy ani kolem spodní hrany oken. Při jakémkoliv dešti či zvlhčení terasy mi vlhkost vnikne spodkem kolem francouzkých oken. a to i přesto, že už kolem oken nalepili izolační pásku weber. Stavební firma tvrdí, že je vše v pořádku a až se systém uzavře tekutou izolací a dlažbou bude to perfektní. Já tomu příliš nevěřím a i odborníci z oboru mi říkali, že je to nesmysl, že mela být provedena izolace základové desky s 30 cm přesahem na obvodové stěny a mírným přesahem kolem rámů oken a na to teprve spádový beton a systém weber. Dokonce navrhli i odstranění spádového betonu, izolaci a vylití betonu nového, čemuž se má firma pochopitelně zuby nehty brání. Další variantou je nalepení folie, ale to nechci, protože to vypadá nechutně a je velmi omezený výběr povrchů. Máte s tímto někdo zkušenosti? Díky.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.