Vaillant - Solar Set 2 exclusiv

Rubriky:

Reklama
Vaillant - Solar Set 2 exclusiv

Dobrý den,

mám zde jeden oříšek s podlahovým vytápěním, které funguje pouze částečně.
Mám systém od Vaillantu Solar SET 2 exclusiv se směšovacím ventilem na podlahové vytápění, řízené AuroMatic VRS620.
Hospodaření kolem TUV je naprosto v pořádku.
Začínáme nyní topit 1. sezónu, ale podlahové vytápění (1 okruh, 5 termostatů)
nefunguje tak, jak by mělo - na výstupu je menší teplota než požadovaná a zejména v patře téměř podlaha netopí.
Díval jsem se na nastavení C2 na menu Požadovaná teplota výstupu a Skutečná teplota výstupu. Požadované teplota je OK dle křivky (0,45) a nastavení teploty (22°C, ale spínání dle tohoto čidla vypnuto), nicméně skutečná se prakticky na tuto hodnotu nikdy nedostane. Funkce oběhového čerpadla a směšovacího ventilu jsou podle mě v pořádku.Ovšem čerpadlo v kotli neběží...

Nevíte někdo, proč čerpadlo v kotli neběží i když požadovaná teplota na výstupu je nižší než skutečná?

Jeden nový postřeh: pokus resetuji systém nebo změním hodnotu, tak čerpadlo v kotli se rozběhne a vše funguje normálně, jenže po chvíli (15-20 min) se zastaví a vše opět nefunguje...

Děkuji všem předem za reakce.

VME

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.