Výměna kotle

Rubriky:

Reklama
Výměna kotle

Dobrý den,mám kotel dakon unical dua 16 let a už pátým rokem s ním mám neustálé problémy.A samozřejmě vždy před zimou,jako i letos.Každý rok mi servisák mění 3CV.Teď mi kotel topí i na letní režim,předpokládám,že se jedná opět o 3CV.Servisák mi říkal,že nejlepší léta má kotel za sebou a že bych měl uvažovat o výměně.Na nový bohužel nemám a tak jsem našel inzerát na starší kotel,ale pořád mladší,než je můj.Tento: http://elektro.hyperinzerce.cz/topna-tel… Pán mi dokonce slíbil 14ti denní záruku na odzkoušení kotle.Zajímalo by mě,zda vývody k trubkám jsou stejně rozmístěny,jako na mém kotli,nebo se budou muset nějak upravovat,Pro mě nejideálnější řešení je sundat starý kotel ze zdi,pověsit druhý a topit.To vše samozřejmě udělá odborník,já bych to nejspíš nezvládl.Děkuji za reakce a odpovědi

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.