stirling

Reklama
stirling

Vážený páni,posledný príspevok v diskusii o Stirlingoch som našiel z r.p 2009 chcel by som poprosiť o informácie ako odvtedy pokročil vývoj.Bývam na samote a mám iba fotovoltaiku a tá mi na jesen nevyrobí ani wat.Mám aj elektrocentrálu na P.B,ale drevo mám relatívne lacno.Mne by stačil výkon 100-200W.Ale aj to sa mi zdá ako neprekonatelný problém.Dnes by nebol problém dať čokoľvek vyrobiť,ale investovať do vývoja sa mi zdá vzhľadom na moj vek problém.Ak by ste mi mohli ponuknuť hotové a hlavne overené výkresy,bol by som veľmi rád.Mohol by mi pomocť aj vyvýjač na drevoplyn.Elektrocentrála má výkon 1.8kW.Ak by ste sa rozhodli mi zavolať,prezvonte ma na č.t 0902270497 a jaVám zavolám.S pozdravom Ján Lazový

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.